YES!
De doeken mogen weer open, want Theetje staat klaar met een nieuw script: ”De geoptimaliseerde website in een nieuw, best wel vrolijk rozeachtig jasje.” Prachtige titel, niet?

 

Aldus Theetje met haar nieuwe blog.
WIEHOE, zin in dit avontuur!

 

Ja precies, leuk allemaal.
Maar… wat
is er zoal veranderd?

 

Dát zal ik je vertellen.
De kleuren die je ziet, staan mij wat beter en willen graag met me dansen. Misschien ook wel met jou. Het oogt frisser. Heb je wel eens muffe slootwaterkoffie gehad? Nou, dat was zo’n beetje mijn vorige website: muffe koffie. In mijn opinie is het nu veel speelser, het leeft en komt sterk overeen met mijn persoonlijkheid. Verder zeer toepasselijk, want mijn hoofdgedachte is ‘leven’. Persoonlijke groei staat ook centraal.

 

Vroeger schreef ik over van alles en nog wat. Ik kwam met levensadviezen aanzetten, maar tegelijkertijd schreef ik ook over mijn eigen persoonlijke belevenissen, zoals verschillende uitstapjes die ik maakte. Mijn onderwerpen gingen van de hak op de tak. Niet erg per se, maar best verwarrend voor de lezer. Nu heb ik een niche, met duidelijke thema’s, zodat alles overzichtelijker is. Voor jou én voor mij.
Wel focus ik me meer op dich dan op mich. Ik hou je spiegels voor. Lachspiegels, gebroken spiegels, vreemd terug starende spiegel-poppetjes in spiegels…

 

Daarom sta jij op het podium en ben ik jouw regisseuse. Maar hé, later we er samen een leuke show van maken.

 

Verder is er nog wat gewerkt aan technische zaken. Updates, updates, updates. Super gezellig. Hoort er ook bij en doet er verder niet toe, geloof me. Nou ja… de website is lekker beveiligd. Daarvoor kreeg ik een SSL-certificaatje, te zien aan het (groene) slotje bij mijn URL. Fijn voor jou, fijn voor mij. Daarbij maak ik gebruik van cookies en voorzie ik jou van een opgestelde privacyverklaring.

 

Enfin.
Hier lees je nog wat over Theetje zelf en de gedachte achter deze blog.
Ook doe ik je alvast vier kennismakingsartikelen cadeau. Alsjeblieft:

 

GELUK
Hoeveel vormen van geluk zijn er?

 

LIEFDE
Hoe denk jij over liefde? | 20x Theetjes perspectief

 

BALANS
Wat doe je als je je evenwicht verliest?

 

SUCCES
Wat betekent succes?

 

O ja! Vergeet de zelfgeschreven korte verhalen niet.
Nu we het toch hebben over zelfgeschreven verzinsels, dan deel ik meteen even een disclaimer.
Dit geldt niet alleen voor de verhalen, maar voor de gehele KofT-blog.

 

Zo was het ’em denk ik wel…

 

Dan rest mij alleen nog te zeggen:
VEEL PLEZIER OP KOFFIEOFTHEETJE.NL

 

Hé, hoi, hè? 🙂

 

*drops mic*

 

 

 

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *